Gyümölcsös piskóta

  • 400g (egy doboz) free form torta alap
  • kókuszolaj ( érzésre, hogy ne legyen száraz)
  • 1,5 dl Alpro rizstej ( lehet más gabona tej is, vagy tisztított víz)
  • Gyümölcs: Eccofood mazsola Bio
  • banán ( lehetőleg zöld )
  • Ezeken kívül bármit tehetsz rá.
  • Alnatura bio agavé cukor ( a tetejére porcukor helyett )
A hozzávalókat jól össze kell keverni egy tálban, de a gyümölcsöket ne tedd még bele. A glutén mentes lisztkeverékhez előbb a vizet öntsd, majd az olajat lassan adagolva, hogy sűrű palacsintaszerű tésztát kapj.
A sütőformát kend be növényi margarinnal mielőtt beleöntöd a tésztát, én ehelyett a kókuszolajat választottam, mert egészségesebb.
A tetejét szórd meg mazsolával, ez le fog majd süllyedni sütés közben.
Középső rácson 1-es fokozaton süsd 25 percig. Mikor letelik az idő, akkor egy rétegben helyezd rá a karikára szeletelt banánt. Majd süsd tovább addig, míg teljesen meg nem sül.
Mikor elkészült, még melegen vedd ki a formából, s tedd rácsra. Miután kihűlt, szórd meg agavé cukorral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése